SENIOR BRAND MANAGER

Stap binnen in de rijke geschiedenis van Brouwerij Omer Vander Ghinste, een familiebrouwerij die al sinds 1892 een prominente rol speelt op de Belgische biermarkt. Met een perfecte balans tussen traditioneel vakmanschap en de nieuwste brouwinstallaties, brengen wij de ambacht van het brouwen tot leven.

Onze brouwerij is trots op haar uitgebreide assortiment aan bieren. Van het iconische OMER. tot de karaktervolle smaken van LeFort, Tripel LeFort, Bockor, Kriek Max, Jacobins, BLAUW Export bier en ons nieuwe Ypra.

Voor de uitbreiding van onze marketing afdeling zoeken wij een: SENOIR BRAND MANAGER TRIPLE LEFORT & YPRA

Job description

Als Senior Brand Manager ben jij de drijvende kracht achter onze groeiende merken Tripel LeFort & Ypra. Je bent een ondernemend type, sterke coördinator en projectmanager die de bestaande strategieën, initiatieven en tactieken tot leven brengt. Jouw leidende rol is gericht op het uitbouwen van onze merken in verkooppunten in België, Nederland en Frankrijk. Samenwerking met verschillende teams zoals sales, logistiek, productie en leveranciers is essentieel om samen groeiresultaten te behalen. Je krijgt het gevoel alsof je je eigen start-up runt, maar met ondersteuning en teamwork van ervaren managers en marketeers. Je staat er dus niet alleen voor!

In jouw rol als Senior Brand Manager heb je diverse verantwoordelijkheden. Allereerst bouw je onze merken uit door middel van sterke storytelling, effectieve communicatie en innovatieve initiatieven in de verkoopkanalen. Hiermee versterk je niet alleen het imago en de bekendheid van de merken, maar vergroot je ook het aantal fans. Je coördineert en beheert tegelijkertijd meerdere lopende marketingprojecten, waarbij je zorgvuldig de voortgang bewaakt. Het beheer van het ondersteuningsbudget, het volgen van aankopen en het coördineren van interne en externe partijen zijn eveneens jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat alle activiteiten perfect en tijdig worden uitgevoerd. Daarnaast beheer je ook de samenwerking met leveranciers en agentschappen.

Een belangrijk aspect van jouw rol is het concreet tot leven brengen van activatieplannen voor onze merken. Jij bent verantwoordelijk voor het volledige proces, van idee en design tot het plaatsen van bestellingen en het coördineren van de distributie naar onze vertegenwoordigers. Dit omvat ook de uitwerking van point-of-sales materialen en acties. Je vormt een sterk team met je collega's op het gebied van marketing en sales en biedt ondersteuning waar nodig bij andere marketingprojecten.

Als Senior Brand Manager werk je nauw samen met de kanaalverantwoordelijken, maar ben je zelf verantwoordelijk voor de uitvoering van projecten en taken voor de merken Tripel LeFort & Ypra. Je ontvangt directe input over de merken en taken van de Marketingdirecteur.

Level of education

Om succesvol te zijn in deze rol, heb je minimaal 3 jaar ervaring als (senior) brand manager of trade marketeer. Je bent ondernemend, een teamspeler en een initiatiefnemer. Je hebt uitgebreide kennis van social & digital media en beheerst de talen Nederlands, Frans en Engels. Je bent niet bang om de traditionele marketingtactieken los te laten en houdt ervan om zaken op een andere manier aan te pakken. Je streeft ernaar impact te maken en resultaten te behalen. Met een hands-on mentaliteit ben je in staat om concrete uitwerkingen te realiseren. Je hebt ervaring in het ontwikkelen en coördineren van marketingprojecten en hebt een sterk gevoel voor design en consumentencommunicatie. Je beschikt over een sterk analytisch vermogen en bent in staat om out-of-the-box te denken. Daarnaast heb je enige ervaring in grafisch ontwerp, waardoor je zelf een eerste conceptontwerp kunt maken. Je bent leergierig en hebt de ambitie om je in te zetten voor projecten of andere marketinggebieden.

Our offer

Wat hebben wij te bieden? Een uitdagende functie waarin je nauw betrokken bent bij een familiale, onafhankelijke KMO die volop in expansie is. We bieden een competitief en motiverend salaris, aangevuld met extralegale voordelen en een bedrijfswagen. Bovendien krijg je een voltijds contract voor onbepaalde duur, zodat je je echt kunt vestigen binnen ons team.

Interested?

Ben jij klaar voor deze uitdaging? Stuur dan nu jouw cv en motivatiebrief naar jobs@omer.be of naar Brouwerij Omer Vander Ghinste, t.a.v HR, Brouwtorenstraat 5, B-8510 Bellegem.

Wij kijken er naar uit om jouw sollicitatie te ontvangen en jou te verwelkomen in ons gepassioneerd team!

Apply for this job

Complete the form below to apply for this job.

Contact info

Motivation/message

Attachments - Resumé

Add your resumé to this message

Select one or more attachments to add to your message.

Already uploaded:

0 kb of the
upload successful
upload error