KWALITEITSMEDEWERKER

Stap binnen in de rijke geschiedenis van Brouwerij Omer Vander Ghinste, een familiebrouwerij die al sinds 1892 een prominente rol speelt op de Belgische biermarkt. Met een perfecte balans tussen traditioneel vakmanschap en de nieuwste brouwinstallaties, brengen wij de ambacht van het brouwen tot leven.

Onze brouwerij is trots op haar uitgebreide assortiment aan bieren. Van het iconische OMER. tot de karaktervolle smaken van LeFort, Tripel LeFort, Bockor, Kriek Max, Jacobins, BLAUW Export bier en ons nieuwe Ypra.

Voor de uitbreiding van onze productieafdeling zoeken wij een: KWALITEITSMEDEWERKER

Description de poste

Als Kwaliteitsmedewerker kom je terecht in een labo omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over het waarborgen van de kwaliteit van het productieproces. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Het opvolgen en beheren van de kwaliteitssystemen
  • Ondersteuning beiden bij interne en externe audits
  • Afhandelen van de administratieve klachtenflow
  • Ondersteuning in FoodSafety, HACCP,…
  • Als actief lid van het kwaliteitsteam ga je in overleg met verschillende afdelingen
  • Je helpt met het opstellen van procedures en werkinstructies. Daarnaast sta je in voor de implementatie van deze documenten
  • Je volgt de wetgeving goed op i.f.v. kwaliteit, etikettering, food safety,…
  • Je staat mee in voor de coördinatie van de kwaliteitsborging- en controles
  • Het beheer van kwaliteitsprocedures en werkvoorschriften
  • Het opvragen en bijhouden van technische fiches en certificaten van grondstoffen, hulpgrondstoffen,…

Niveau d'études

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Kwaliteitsmedewerker over een bachelor in de voeding, biochemie of gelijkaardig. Je kan min 3jaar ervaring in een gelijkaardige functie voorleggen.
Je hebt een passie voor kwaliteit en voeding. Jouw sterke interesse in kwaliteitssystemen (HACCP, autocontrole,…) vertalen zich in een gestructureerde en punctuele manier van werken.
Voor het verwerken van de data maak je gebruik van Microsoft Office en een goede kennis van dit pakket is dus een must. De administratieve kant van deze job schrikt jou niet af.
Je oefent uw job zelfstandig uit maar komt terecht in een team van collega’s waarbij dat samenwerken en goed communiceren de sleutel is tot succes.

Notre offre

Wat hebben wij te bieden? Een uitdagende functie waarin je nauw betrokken bent bij een familiale, onafhankelijke KMO die volop in expansie is. We bieden een competitief en motiverend salaris, aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, ecocheques, hospitalisatieverzekering, ... Bovendien krijg je een voltijds contract voor onbepaalde duur, zodat je je echt kunt vestigen binnen ons team.

Intéressé?

Ben jij klaar voor deze uitdaging? Stuur dan nu je CV en motivatiebrief naar jobs@omer.be of naar Brouwerij Omer Vander Ghinste, t.a.v. HR, Brouwtorenstraat 5, 8510 Bellegem.

We kijken uit naar je sollicitatie en verwelkomen je graag in ons gedreven team!

Postuler pour ce poste

Remplissez le formulaire ci-dessous pour postuler à ce poste.

Coordonnées

Motivation/message

Pièces jointes - C.V.

Ajoutez votre C.V. à ce message

Cliquez pour ajouter une ou plusieurs pièces jointes à votre message.

Déjà téléchargé:

0 kb de la
téléchargé avec succès
problème lors du téléchargement