Sales Promotor-Regio De Kust/Brugge

Stap binnen in de rijke geschiedenis van Brouwerij Omer Vander Ghinste, een familiebrouwerij die al sinds 1892 een prominente rol speelt op de Belgische biermarkt. Met een perfecte balans tussen traditioneel vakmanschap en de nieuwste brouwinstallaties, brengen wij de ambacht van het brouwen tot leven.

Onze brouwerij is trots op haar uitgebreide assortiment aan bieren. Van het iconische OMER. tot de karaktervolle smaken van LeFort, Tripel LeFort, Bockor, Kriek Max, Jacobins, BLAUW Export bier en ons nieuwe Ypra.

Voor de uitbreiding van onze sales afdeling zoeken wij: SALES REPRESENTATIVE HORECA regio BRUGGE

Description de poste

 • Wat ga je doen? Je bent verantwoordelijk voor het verzorgen, bewaken en optimaliseren van de presentatie, zichtbaarheid en kunst van het serveren van onze bieren. Je onderhoudt een goede relatie met onze bestaande kanten en bezoekt hen regelmatig om lopende acties te bespreken.

  Je hebt de taak om onze speciaalbieren actief te verkopen en promoten binnen het horecakanaal. Om de beschikbaarheid van onze bieren verder te optimaliseren, ga je proactief op zoek naar nieuwe kansen en prospecteer je binnen de horecakanalen.
  Daarnaast bent aanwezig op diverse events en verzorgt met trots mee de beurzen waarop we vertegenwoordigd zijn.

  Om de targets te behalen die we samen met de sales manager hebben bepaald, registreer je al uw bezoeken en acties in ons CRM-systeem.

Niveau d'études

 • Je kan relevante/succesvolle ervaring(en) binnen de FMCG-sector voorleggen of je behaalde een diploma dat aansluit bij de job.
 • We streven binnen de brouwerij steeds de hoogste kwaliteit na.
 • Je bent gedreven en hebt een passie voor de sales.
 • Resultaatgericht werken is helemaal uw ding.
 • Zelfstandig kunnen werken is een must voor deze functie.
 • Je woont in de regio van Brugge, en weet wat er leeft en te beleven valt
 • Je kennis van het Nederlands op moedertaal-niveau, een goede kennis Frans is mooi meegenomen.

Notre offre

Wat hebben wij te bieden? Een uitdagende functie waarin je nauw betrokken bent bij een familiale, onafhankelijke KMO die volop in expansie is. We bieden een competitief en motiverend salaris, aangevuld met extralegale voordelen en een bedrijfswagen. Bovendien krijg je een voltijds contract voor onbepaalde duur, zodat je je echt kunt vestigen binnen ons team.

Intéressé?

Ben jij klaar voor deze uitdaging? Stuur dan nu jouw cv en motivatiebrief naar jobs@omer.be of naar Brouwerij Omer Vander Ghinste, t.a.v HR, Brouwtorenstraat 5, B-8510 Bellegem.

Wij kijken er naar uit om jouw sollicitatie te ontvangen en jou te verwelkomen in ons gepassioneerde team!

 

Postuler pour ce poste

Remplissez le formulaire ci-dessous pour postuler à ce poste.

Coordonnées

Motivation/message

Pièces jointes - C.V.

Ajoutez votre C.V. à ce message

Cliquez pour ajouter une ou plusieurs pièces jointes à votre message.

Déjà téléchargé:

0 kb de la
téléchargé avec succès
problème lors du téléchargement