JUNIOR PRODUCTIE ENGINEER

Stap binnen in de rijke geschiedenis van Brouwerij Omer Vander Ghinste, een familiebrouwerij die al sinds 1892 een prominente rol speelt op de Belgische biermarkt. Met een perfecte balans tussen traditioneel vakmanschap en de nieuwste brouwinstallaties, brengen wij de ambacht van het brouwen tot leven.

Onze brouwerij is trots op haar uitgebreide assortiment aan bieren. Van het iconische OMER. tot de karaktervolle smaken van LeFort, Tripel LeFort, Bockor, Kriek Max, Jacobins, BLAUW Export bier en ons nieuwe Ypra.

Voor de uitbreiding van onze productie afdeling zoeken wij een: JUNIOR PRODUCTIE ENGINEER

Functieomschrijving

Als onderdeel van ons Traineeship zoeken we een Junior Production Engineer. In deze rol werk je nauw samen met de  leidinggevenden van de productie en kwaliteitsafdeling en doe je praktijkervaring op door regelmatig aanwezig te zijn op de werkvloer. Je takenpakket omvat het ondersteunen van operatoren en arbeiders, waarbij je theoretische kennis deelt en werkmethodes verbetert, terwijl je tegelijkertijd leert van de medewerkers.

Het is jouw doel om waardevolle kennis en expertise op te bouwen  op de werkvloer en tussen de medewerkers, om zo de groei van het bedrijf op het gebied van kwaliteit, technische kennis en rendement te bevorderen.

Als Junior Production Engineer rapporteer je aan de  afdelingsmanager en draag je mee verantwoordelijkheid voor een volledige productieafdeling. Je volgt de hoogtechnologische productieprocessen nauwlettend op en fungeert als aanspreekpunt voor operatoren bij technisch problemen of vragen. Daarnaast breng je oplossingen en continuous improvement projecten naar voren om de productieprocessen op zowel korte als lange termijn te optimaliseren.

Je houdt ook toezicht op productiecijfers en KPI's, waaronder veiligheid, kwaliteit, rendement en grondstoffen. Je denkt  mee over productiewijzigingen en investeringen die leiden tot een hogere kwaliteit en/of snelheid.

Daarnaast werk je mee aan het opzetten en onderhouden van werkinstructies. 

Aangewezen opleidingen

Je hebt een master in Industrieel Ingenieur Elektromechanica.

Als je in 2023 afstudeert, kom je zeker in aanmerking.

Je bent sociaal ingesteld en hebt het potentieel  om mensen in de productie aan te sturen.

Je werkt altijd efficiënt en met oog voor rendement

Je oog voor kwaliteit laat jou nooit in de steek.

Probleemoplossend denken is jouw kracht, je beschikt over een sterk analytisch vermogen.

Je hebt een goede kennis van de Nederlandse taal, kennis van Frans en Engels is een pluspunt.

Ons aanbod

Wat kunnen we jou bieden? Een boeiende functie waarin je nauw betrokken bent bij een familiebedrijf dat onafhankelijk is en snel groeit. We zorgen voor een competitief en stimulerend salaris, aangevuld met extralegale voordelen zoals o.a. maaltijdcheques, ecocheques en een hospitalisatieverzekering. Daarnaast bieden we je een voltijds contract voor onbepaalde tijd, zodat je echt deel kunt uitmaken van ons team.

Ons bedrijf geniet een sterke reputatie in de sector en we blijven voortdurend investeren in zowel mensen als machines. Deze functie wordt beschouwd als een traineeship met talloze mogelijkheden voor groei en ontwikkeling

Interesse?

Ben jij klaar voor deze uitdaging? Stuur dan nu jouw cv en motivatiebrief naar jobs@omer.be of naar Brouwerij Omer Vander Ghinste, t.a.v HR, Brouwtorenstraat 5, B-8510 Bellegem.

Wij kijken er naar uit om jouw sollicitatie te ontvangen en jou te verwelkomen in ons gepassioneerd team!

Solliciteer voor deze job

Vul onderstaand formulier in om te solliciteren voor deze job.

Contactgegevens

Motivatie/bericht

Bijlagen - CV

Voeg uw CV toe aan dit bericht

Klik om één of meerdere bijlagen toe te voegen aan uw bericht.

Reeds geüpload:

0 kb van de
succesvol geüpload
probleem tijdens uploaden