Uitbater Café De Sportwereld / Visitor Center

Word jij de nieuwe uitbater van dit volledig vernieuwde café vlakbij onze brouwerij? En zie jij een combinatie met een rol in het Visitor Center van de brouwerij ook wel zitten? Lees dan snel verder!

Het authentieke volkscafé De Sportwereld ondergaat een volledige metamorfose, met aandacht voor het originele karakter van het pand. Er wordt bijzondere aandacht besteed aan ruime terrassen vooraan en in de 'binnentuin', maar ook binnen zijn de mogelijkheden eindeloos!

En ook de brouwerij werd onlangs volledig vernieuwd! Ee werd een nieuwe rondleiding ontwikkeld waarbij je van de ene naar de andere prachtige ruimte meegenomen wordt. Om nog maar te zwijgen over de taprooms, die naast degustatieruimte ook dienst doen als eventlocatie.

Ben jij de enthousiaste bierkenner die de vele fietsers, wandelaars, brouwerijbezoekers,... met veel passie onze bieren leert kennen? Neem dan zeker contact op met ons, misschien word jij het nieuwe gezicht van dit biercafé/Visitor Center van de brouwerij!

Functieomschrijving

Je hebt 2 locaties die je onder je hoede neemt en waarvoor je mee verantwoordelijk bent, nl Café De Sportwereld en het Visitor Center van de Brouwerij.

Als uitbater ben je operationeel verantwoordelijk voor het dagdagelijkse beheer van het Café De Sportwereld en het reilen en zeilen in het Visitor Center van de brouwerij voor wat betreft de tasting na de tour, de B2B evenementen,...

Je zorgt ervoor dat de bezoekers in beide locaties (B2B en B2C) door hun bezoek aan Café De Sportwereld en aan de brouwerij de merken op een unieke manier beleven. En dat je ze kan mee helpen omtoveren tot ambassadeurs van het merk.

Aangewezen opleidingen

  • Je hebt minimum 5 jaar ervaring in events, hotelmanagement, retail, horeca of een soortgelijke functie.
  • Je bent in staat om je horeca/events ervaring te combineren met enkele administratieve taken.
  • Je bent commercieel ingesteld
  • Je bent een leider en je kan goed organiseren/delegeren

Ons aanbod

  • Een aantrekkelijk pakket, doorgroeimogelijkheden in een bloeiend bedrijf en dynamische omgeving
  • Een vaste job (in dienstverband) met flexibele invulling qua taken, uren,...

Interesse?

Interesse? Stuur ons uw cv en motivatie via visit@omer.be! 

Wilt u de volledige, uitgebreide jobomschrijving ontvangen? Stuur ons gerust een e-mail via visit@omer.be, we geven u met plezier wat meer informatie.

Solliciteer voor deze job

Vul onderstaand formulier in om te solliciteren voor deze job.

Contactgegevens

Motivatie/bericht

Bijlagen - CV

Voeg uw CV toe aan dit bericht

Klik om één of meerdere bijlagen toe te voegen aan uw bericht.

Reeds geüpload:

0 kb van de
succesvol geüpload
probleem tijdens uploaden