Starter
Mangocarpaccio met rauwe ham en koolrabislaatje.jpg

Mangocarpaccio met rauwe ham en koolrabislaatje

Ingredients

(no translation available)

Voor 4p:

  • 180 g San Daniele-ham (versmarkt)
  • 1 koolrabi
  • 1 bosje waterkers
  • 1 mango
  • 100 g blauwe bessen
  • 3 eetl. olijfolie
  • 1 eetl. frambozenazijn
  • zwarte peper (molen)
  • grof zeezout

Preparation

Preliminary

(10 min.)

  • Schil de mango en snij in fijne plakjes.
  • Schil de koolrabi en snij met een dunschiller in lange, brede slierten.
  • Pluk de blaadjes van de waterkers.

Preparation

1 Meng de olijfolie met de frambozenazijn en kruid met zwarte peper en grof zeezout.
2 Verdeel de plakjes mango over de borden.
3 Meng de vinaigrette onder de koolrabislierten en de waterkers. Leg het slaatje in het midden van elk bord.
4 Schik de sneetjes ham rond het slaatje. Werk af met de blauwe bessen.

Finishing touch

Perfecte match met Tripel LeFort!

Share this recipe:

tripel lefort_cleaned_packshot.png