Bezoek brouwerij Omer Vander Ghinste

Bezoek de brouwerij

Brouwerijbezoek met gids

Ontdek de verborgen parels van onze unieke familiebrouwerij! Rondleidingen met gids zijn mogelijk van maandag t.e.m. zondag. 

Het brouwerijbezoek duurt ongeveer 2u en bevat:

  • Rondleiding met gids door de brouwerij 
  • Degustatie van onze bieren & schenkinitiatie OMER.
  • Een geschenk voor elke bezoeker

Kostprijs: 20 per persoon 

Groepen vanaf 10 personen: €18 pp.

-16j = gratis onder begeleiding van betalende volwassenen. Bij de boeking het aantal kinderen wel vermelden in het veld 'opmerking' aub.

Terugbetalingen zijn niet mogelijk. Omboekingen naar een nieuwe datum wel, op voorwaarde dat de wijziging voor de start van het weekend gebeurt waarin het bezoek gepland staat.

Huisdieren zijn niet toegelaten. 

Tijdens het bezoek zijn er veel trappen te overbruggen. 

Gelieve hiermee rekening te houden.
Bedankt om 15 minuten voor aanvang aanwezig te zijn. De gidsen vertrekken op tijd. 

 

Hoe boeken?

Zin gekregen om onze bieren te ontdekken, om meer te weten te komen over het brouwproces of gewoon benieuwd naar ons familieverhaal? Boek dan nu jouw rondleiding met ervaren gids!

  1. Klik op 'BOEK JOUW BEZOEK'
  2. Vul het aantal personen in
  3. De beschikbare momenten worden automatisch getoond
  4. Vervolledig de reservatie (+ betaling) op het moment van jouw keuze

Na jouw betaling krijg je een bevestigingsmail met reserveringsnummer voor jouw bezoek. Jouw reservatie is pas definitief als je ook de betaling in orde gebracht hebt!

Be our guest!

“Het wondermooie familieverhaal en alles over het brouwproces van onze bieren, kom je te weten tijdens een bezoek met rondleiding aan onze brouwerij. Je staat letterlijk tussen het verleden en de toekomst, ontdekt al onze geheime pareltjes in de brouwerij en wordt meegenomen in een unieke experience onder leiding van een professionele gids. En uiteraard kan je jouw lievelingsbier proeven op het einde van de tour. Dit unieke bezoek is een tripje naar het mooie Bellegem zeker waard.”

>> Omer Jean Vander Ghinste

 

Wandelen & fietsen

Jouw brouwerijbezoek combineren met een wandel- of fietstocht in de buurt van de Brouwerij? Dé ideale combinatie van inspanning en ontspanning! 

In samenwerking met Toerisme Leiestreek, werkten we een Omer Vander Ghinste wandel- (8,8 km) en fietsroute (43 km) uit. De routes kan je hieronder downloaden! Een papieren versie is ook gratis te verkrijgen in ons Visitor Center & Café De Sportwereld!

Interesse om fietsen te huren? Dat kan via onze lokale partner PVR (Bellegem) vanaf €10 / dag!

Download fietsroute in GPX

Download wandelroute in GPX

Café De Sportwereld

Ontdek het historische Café De Sportwereld, vlakbij de brouwerij! Hier zijn nog de authentieke glasramen te vinden en kan je genieten van alle bieren met een bijhorend hapje. Dit kan binnen in het karaktervolle interieur of buiten op het gezellige terras!

@sportwereld @cafedesportwereld

Het Brouwershuys

Lekker gaan eten voor of na je brouwerijbezoek? Dat kan in Het Brouwershuys. In het Brouwershuys worden jong en oud ontvangen door Sophie in een warme brasserie, waar gezelligheid heerst. De gerechten zijn de ideale gelegenheid om gezellig te tafelen 's middags. Ook voor een gezellige avond kan je hier terecht. 

Reserveren kan via Sophie: 0478 91 83 35 - sophiealsberghe@hotmail.com

Beerwalk Kortrijk

Verken het historische Kortrijk en zijn oude biergeheimen tijdens een drie uur durende stadswandeling met gids in het historische centrum. Prijs inclusief vijf bierdegustaties en een officieel BeerWalk proefglas als aandenken!

Deze wandeling wordt georganiseerd in samenwerking met Stad Kortrijk en Brouwerij Omer Vander Ghinste. Meer info vindt u op de website van Beerwalk.

Scholen

Voor bezoeken met schoolgroepen hebben wij aangepaste tarieven. Neem hiervoor contact op met ons via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres. 

Geef een waardebon

Op zoek naar een origineel cadeau? Schenk een waardebon voor een brouwerijbezoek aan Brouwerij Omer Vander Ghinste.

 

Er zijn waardebonnen te koop voor 2 personen of voor 4 personen. Deze kunnen aangekocht worden via onze webshop.

Logo's samen