Bezoek brouwerij Omer Vander Ghinste

Bezoek de brouwerij

Brouwerijbezoeken zijn opnieuw mogelijk vanaf zaterdag 1 mei 2021 en kunnen nu reeds geboekt worden! 

Geniet van het lanceringsaanbod tot 30/4/2021: Vanaf 10 personen betaal je slechts € 10 ipv € 12 per persoon.

Een uniek bezoek aan onze brouwerij?

Zin om onze bieren, het brouwproces en onze familiegeschiedenis te ontdekken?
Boek dan nu een brouwerijbezoek met gids en ontdek onze vernieuwde brouwerijtour!

De brouwerij is gelegen in een prachtige landelijke regio, in het dorpje Bellegem, waar op sommige plaatsen de tijd lijkt stil te staan en op andere plaatsen de toekomst wordt geschreven.
En wat voor een toekomst!


Brouwerijbezoek met gids

Ontdek de verborgen parels van onze unieke familiebrouwerij! Rondleidingen met gids zijn mogelijk van maandag t.e.m. zondag. Start is telkens om 9u - 10u - 11u - 13u - 14u - 15u

Het brouwerijbezoek duurt ongeveer 2u en omvat:

  • Rondleiding door de brouwerij 
  • Degustatie van onze bieren
  • Een geschenkpakket voor elke bezoeker

Kostprijs:  12 per persoon 

Bent u of enkele mensen uit uw groep moeilijk te been? Ook voor u zijn er mogelijkheden om de brouwerij te bezoeken! Contacteer ons via visit@omer.be voor een aangepast voorstel.

Hoe boeken?

Zin gekregen om onze bieren te ontdekken, om meer te weten te komen over het brouwproces of gewoon benieuwd naar ons familieverhaal? Boek dan nu je rondleiding met ervaren gids!

>10 personen? U kunt boeken op een moment naar keuze!

<10 personen? Dan kunt u aansluiten bij een andere groep die reeds geboekt staat (zie online reservatiekalender).

Na uw betaling krijgt u een bevestigingsmail met reserveringsnummer voor uw bezoek. Uw reservatie is pas definitief als u ook de betaling in orde gebracht hebt!

Be our guest!

“Het wondermooie familieverhaal en alles over het brouwproces van onze bieren, kom je te weten tijdens een bezoek met rondleiding aan onze brouwerij. Je staat letterlijk tussen het verleden en de toekomst, ontdekt al onze geheime pareltjes in de brouwerij en wordt meegenomen in een unieke experience onder leiding van een professionele gids. En uiteraard kan je jouw lievelingsbier proeven op het einde van de tour. Dit unieke bezoek is een tripje naar het mooie Bellegem zeker waard.”

 

>> Omer Jean Vander Ghinste

 

Wandelen & fietsen

Uw brouwerijbezoek combineren met een wandel- of fietstocht in de buurt van de Brouwerij? Dé ideale combinatie van inspanning en ontspanning! 

In samenwerking met Toerisme Leiestreek, werkten we een Omer Vander Ghinste wandel- (8,8 km) en fietsroute (43 km) uit. Deze nemen u mee langs de mooiste wegen rond de brouwerij met interessante stops onderweg.

De routes werden uitgestippeld aan de hand van knooppunten en kunt u hieronder downloaden! Een papieren versie is ook gratis te verkrijgen in ons Visitor Center!

Download fietsroute in GPX

Download wandelroute in GPX

Scholen

Voor bezoeken met schoolgroepen hebben wij aangepaste tarieven. Neem hiervoor contact op met ons via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres. 

 

Bij reservatie bezorgen wij u ook een pedagogisch dossier over de brouwerij dat gebruikt kan worden in de lessen.

Geef een waardebon

Op zoek naar een origineel cadeau? Schenk een waardebon voor een brouwerijbezoek aan Brouwerij Omer Vander Ghinste.

 

Er zijn waardebonnen te koop voor 2 personen of voor 4 personen. Deze kunnen aangekocht worden via onze webshop.

Culinair Bellegem

Een bezoek aan de brouwerij kan ook gecombineerd worden met een heerlijk gerecht in een van de Bellegemse horecazaken. Enkele tips:

Het Brouwershuys  Bellegemplaats 2, 8510 Bellegem  - T: 0478 84 03 46
De Steenlander  Dottenijsestraat 86, 8510 Bellegem - T: 056 20 20 66

Beerwalk Kortrijk

Verken het historische Kortrijk en zijn oude biergeheimen tijdens een drie uur durende stadswandeling met gids in het historische centrum. Prijs inclusief vijf bierdegustaties en een officieel BeerWalk proefglas als aandenken!

Deze wandeling wordt georganiseerd in samenwerking met Stad Kortrijk en Brouwerij Omer Vander Ghinste. Meer info vindt u op de website van Beerwalk.