Bezoek brouwerij Omer Vander Ghinste

Brouwtorenstraat 5 - 8510 Bellegem

Bezoek de brouwerij

NIEUW: Visitor Center

Elke zaterdag en zondag kunt u terecht in het Visitor Center van Brouwerij Omer Vander Ghinste! U kunt er gratis onze historische brouwzaal bezoeken en achteraf genieten van één van onze bieren in de sfeervolle taprooms of op het zomerse terras.

Openingsuren Visitor Center:

  • Zaterdag 14u-19u
  • Zondag 11u-18u

Visitor Center uitzonderlijk ook open op maandag 20 en dinsdag 21 juli 2020, telkens van 14u-19u!

Reservatie voor het Visitor Center niet noodzakelijk. Vrije toegang!

De brouwerij is niet toegankelijk voor mensen die slecht te been zijn. Tijdens het bezoek aan de brouwerij moeten meer dan 100 trappen gedaan worden. Lees voor het bezoek goed onze voorwaarden. 

Brouwerijbezoek met gids

Liever de volledige brouwerij bezoeken met gids? Ook dat is mogelijk, dit van maandag t.e.m. zondag. Start is telkens om 9u - 10u - 11u - 13u - 14u - 15u

RESERVATIE VOORAF IS HIERVOOR WEL NOODZAKELIJK

Het brouwerijbezoek duurt ongeveer 2u en omvat:

  • Rondleiding door de brouwerij 
  • Degustatie van onze bieren
  • Een geschenkpakket voor elke bezoeker

Kostprijs:  12 per persoon 

Boeken kan voor minimum 10 personen op een moment naar keuze. Minder dan 10 personen? Dan kunt u aansluiten bij een andere groep die reeds geboekt staat (zie online reservatiekalender).

Elke zaterdag & zondag (juli-augustus) is er sowieso een rondleiding om 15u. Inschrijven kan door vooraf te boeken of ter plaatse zolang er plaatsen vrij zijn.

Wandelen & fietsen

Uw brouwerijbezoek combineren met een wandel- of fietstocht in de buurt van de Brouwerij? Dé ideale combinatie van inspanning en ontspanning! 

In samenwerking met Toerisme Leiestreek, werkten we een Omer Vander Ghinste wandel- (8,8 km) en fietsroute (43 km) uit. Deze nemen u mee langs de mooiste wegen rond de brouwerij met interessante stops onderweg.

De routes werden uitgestippeld aan de hand van knooppunten en kunt u hieronder downloaden! Een papieren versie is ook gratis te verkrijgen in ons Visitor Center!

Bezoek aanvragen?

Brouwerijbezoeken met gids dienen online gereserveerd te worden via onze boekingsmodule.

Na uw betaling krijgt u een bevestigingsmail met reserveringsnummer voor uw bezoek. Druk deze mail af en breng deze mee bij je bezoek.

Voor het Visitor Center (open elke zaterdag van 11u-18u) is de toegang gratis en reserveren niet verplicht. 

Bij vragen: contacteer ons via 056 23 51 71 of visit@omer.be

Bezoeken dienen minstens 10 dagen op voorhand gereserveerd te worden.

Scholen

Voor bezoeken met schoolgroepen hebben wij speciale tarieven. Neem hiervoor contact op met ons via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres.

Geef een waardebon

Op zoek naar een origineel cadeau? Schenk een waardebon voor een brouwerijbezoek aan Brouwerij Omer Vander Ghinste.

 

Deze bon kost € 120 (geldig voor 10 personen) en is te verkrijgen door ons telefonisch of via e-mail te contacteren.

Culinair Bellegem

Een bezoek aan de brouwerij kan ook gecombineerd worden met een heerlijk gerecht in een van de Bellegemse horecazaken. Enkele tips:

Het Brouwershuys  Bellegemplaats 2, 8510 Bellegem  - T: 0478 84 03 46
De Steenlander  Dottenijsestraat 86, 8510 Bellegem - T: 056 20 20 66

Beerwalk Kortrijk

Verken het historische Kortrijk en zijn oude biergeheimen tijdens een drie uur durende stadswandeling met gids in het historische centrum. Prijs inclusief vijf bierdegustaties en een officieel BeerWalk proefglas als aandenken!

Deze wandeling wordt georganiseerd in samenwerking met Stad Kortrijk en Brouwerij Omer Vander Ghinste. Meer info vindt u op de website van Beerwalk.