Bezoek brouwerij Omer Vander Ghinste

Bezoek de brouwerij

NIEUW: Geniet van ons groepstarief: Vanaf 10 personen betaal je slechts € 10 ipv € 12 per persoon.

Brouwerijbezoek met gids

Ontdek de verborgen parels van onze unieke familiebrouwerij! Rondleidingen met gids zijn mogelijk van maandag t.e.m. zondag. 

Het brouwerijbezoek duurt ongeveer 2u en omvat:

 • Rondleiding door de brouwerij 
 • Degustatie van onze bieren
 • Een geschenkpakket voor elke bezoeker

Kostprijs:  12 per persoon 

(-16j = gratis onder begeleiding van betalende volwassenen. Bij de boeking wel vermelden als opmerking aub.)

Bent u of enkele mensen uit uw groep moeilijk te been? Ook voor u zijn er mogelijkheden om de brouwerij te bezoeken! Contacteer ons via visit@omer.be voor een aangepast voorstel.

Hoe boeken?

Zin gekregen om onze bieren te ontdekken, om meer te weten te komen over het brouwproces of gewoon benieuwd naar ons familieverhaal? Boek dan nu je rondleiding met ervaren gids!

 1. Klik op 'BOEK UW BEZOEK'
 2. Vul het aantal personen in
 3. De beschikbare momenten worden automatisch getoond
 4. Vervolledig de reservatie (+ betaling) op het moment van uw keuze

Na uw betaling krijgt u een bevestigingsmail met reserveringsnummer voor uw bezoek. Uw reservatie is pas definitief als u ook de betaling in orde gebracht hebt!

Be our guest!

“Het wondermooie familieverhaal en alles over het brouwproces van onze bieren, kom je te weten tijdens een bezoek met rondleiding aan onze brouwerij. Je staat letterlijk tussen het verleden en de toekomst, ontdekt al onze geheime pareltjes in de brouwerij en wordt meegenomen in een unieke experience onder leiding van een professionele gids. En uiteraard kan je jouw lievelingsbier proeven op het einde van de tour. Dit unieke bezoek is een tripje naar het mooie Bellegem zeker waard.”

>> Omer Jean Vander Ghinste

 

Wandelen & fietsen

Uw brouwerijbezoek combineren met een wandel- of fietstocht in de buurt van de Brouwerij? Dé ideale combinatie van inspanning en ontspanning! 

In samenwerking met Toerisme Leiestreek, werkten we een Omer Vander Ghinste wandel- (8,8 km) en fietsroute (43 km) uit. De routes kunt u hieronder downloaden! Een papieren versie is ook gratis te verkrijgen in ons Visitor Center & Café De Sportwereld!

Interesse om fietsen te huren? Dat kan via onze lokale partner PVR (Bellegem) vanaf €10 / dag!

Download fietsroute in GPX

Download wandelroute in GPX

Café De Sportwereld

Ontdek het historische Café De Sportwereld, vlakbij de brouwerij! Hier zijn nog de authentieke glasramen te vinden en kunt u genieten van alle bieren met een bijhorend hapje. Dit kan binnen in het karaktervolle interieur of buiten op het gezellige terras!

Openingsuren:

 • Donderdag: 16u-22u
 • Vrijdag: 16u-22u
 • Zaterdag: 10u-22u
 • Zondag: 10u-20u

Beerwalk Kortrijk

Verken het historische Kortrijk en zijn oude biergeheimen tijdens een drie uur durende stadswandeling met gids in het historische centrum. Prijs inclusief vijf bierdegustaties en een officieel BeerWalk proefglas als aandenken!

Deze wandeling wordt georganiseerd in samenwerking met Stad Kortrijk en Brouwerij Omer Vander Ghinste. Meer info vindt u op de website van Beerwalk.

Scholen

Voor bezoeken met schoolgroepen hebben wij aangepaste tarieven. Neem hiervoor contact op met ons via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres. 

Geef een waardebon

Op zoek naar een origineel cadeau? Schenk een waardebon voor een brouwerijbezoek aan Brouwerij Omer Vander Ghinste.

 

Er zijn waardebonnen te koop voor 2 personen of voor 4 personen. Deze kunnen aangekocht worden via onze webshop.