Ontdek onze bieren

Ontdek hier het volledige gamma van Brouwerij Omer Vander Ghinste!

Ontdek onze vernieuwde brouwerijtour

Bezoek onze brouwerij

Brouwerij Omer Vander Ghinste opende recent een gloednieuw Visitor Center! Ga samen met onze ervaren gidsen op ontdekking door de brouwerij en geniet achteraf van onze heerlijke bieren in een van de sfeervolle taprooms.

Ontdek en proef

Webshop

Ontdek hier de gloednieuwe webshop van Brouwerij Omer Vander Ghinste met tal van verpakkingen en leuke decoratie-items van onze bieren.

5 generaties Omer

Bekijk onze historiek

Sinds 1892 bestaat onze Belgische familiebrouwerij. Met veel passie voor onze authentieke karakterbieren brouwen wij reeds 5 generaties lang bier.

Brut Nature 2022

Brut Nature is een koperkleurig ‘Brut Style’ bier. De term Brut is oorspronkelijk afkomstig uit de Champagne-wereld en wordt gebruikt om droge champagnes aan te duiden. Brut Nature is een bier van hoge gisting, hergist op fles met een wilde gist. Deze wilde gist maakt Brut Nature ‘levendig’ en zorgt voor een aangenaam droog bier met een laag suikergehalte.

Het familieverhaal van Omer

Horeca

Over te nemen horecazaken

Heb je interesse om een horecazaak te starten? Wij lijsten voor jou alle panden op die te huur of over te nemen zijn.

Koken met bier

Bier & Foodpairing

Bier en gastronomie hebben elkaar de laatste jaren helemaal gevonden. Steeds meer hedendaagse chefs gebruiken bier in hun bereidingen en serveren het aan tafel als alternatief voor wijn. Ontdek hier enkele lekkere recepten!