Veelgestelde vragen

U kunt hier het dichtstbijzijnde verkooppunt zoeken!

Onze bieren worden het best bewaard in een donkere ruimte, op een temperatuur lager dan 15°C. De flesjes worden ook bij voorkeur rechtopstaand bewaard, zeker voor de bieren van hoge gisting met hergisting op fles. Je consumeert ze ook best zo vers mogelijk.

Uiteraard! U kunt ons hiervoor contacteren via sales@omer.be of via het contactformulier.

Dat hangt af van diverse factoren, maar elke aanvraag wordt behandeld. U kunt hiervoor terecht op de pagina 'Sponsoring'.

Voor alle informatie ivm. voedingsallergenen in onze bieren, verwijzen we u graag door naar het document dat hiervoor speciaal opgesteld werd.

De flessen die gebruikt worden voor sommige trappistenbieren, zijn bijna identiek aan de flessen die onze brouwerij gebruikt worden. Het enige verschil is een kleine reliëftekening in het glas met het trappisten logo erop. Het gebeurt heel zelden dat deze fles door onze verschillende controle apparaten niet herkend wordt en komt dan bij de consument terecht. Geen nood, de fles heeft alle andere controles (zoals steriliteit, hygiëne,…) doorlopen en is dus veilig. Het bier in deze fles is een OMER. met dezelfde hoge kwaliteit als de andere OMER. flessen in uw bak.

Het bier OMER. Traditional Blond heeft een maximale houdbaarheid van 18 maanden. We raden echter aan om dit bier zo vers mogelijk te drinken!