bockor landschap donker (Large)3

Leeggoed - registratie biervaten

Om een transparanter beeld te krijgen van ons roterend leeggoed, wordt voortaan onderaan onze leveringsnota’s een onderscheid gemaakt tussen verschillende types vaten.

Concreet vragen wij om duidelijk te vermelden of geretourneerde vaten eigendom zijn van “Brouwerij Bockor / Brouwerij Omer Vander Ghinste (OVDG)” of eigendom zijn van een andere brouwerij “3den”. Daarnaast registreren wij voortaan of het om 20 liter, 30 liter of 50 liter vaten gaat.

Kunnen wij hiervoor op uw medewerking rekenen?

Hieronder geven wij u informatief mee hoe een vat geïdentificeerd kan worden:

50 litervat Bockor/Omer Vander Ginste (OVDG)

Vat 50 liter OVDG

De naam van de eigenaar én de inhoud van het vat staat in de bovenrand vermeld. Dit vat heeft een diameter van 39 cm en is 53,5 cm hoog.

 

30 litervat Bockor/Omer Vander Ghinste (OVDG)

Vat 30 liter OVDG

De naam van de eigenaar én de inhoud van het vat staat in de bovenrand vermeld. Dit vat heeft een diameter van 39 cm en is 37,5 cm hoog.

 

20 litervat Bockor/Omer Vander Ghinste (OVDG)

Vat 20 liter OVDG

De naam van de eigenaar staat in de bovenrand vermeld. Verder wordt de inhoud van het vat in het klein vermeld, in diezelfde bovenrand. Dit vat heeft een diameter van 24 cm en is 57 cm hoog.

 

3den

Vat 50 liter 3den

Indien een vat de naam draagt van een eigenaar anders dan “Bockor/Omer Vander Ghinste”, dan wordt dit als een vat “3den” beschouwd. De inhoud van vaten van derden is op dezelfde wijze te identificeren als hierboven vermeld.

 

Heeft u hieromtrent bijkomende vragen, aarzel niet om ons te contacteren telefonisch 056/23.51.71 of per e-mail info@omer.be.