Nieuws

Biergeschenken 2020: Ontdek onze collectie.

16/10/2020

Beste ondernemer

Het lijkt nog vroeg, maar de eindejaarsperiode komt stilaan dichterbij. Dat is voor velen hét moment om te beginnen uitkijken naar originele geschenken voor klanten, zakenrelaties, medewerkers,... 

Brouwerij Omer Vander Ghinste maakt het u nog gemakkelijker, met geschenkdozen die het beste van de Belgische brouwkunst combineren met een aantrekkelijke verpakking! Deze zijn al beschikbaar vanaf 4,55 euro (excl. BTW) per stuk

In de bijhorende brochure vindt u een perfect overzicht van de geschenkverpakkingen en via ons online bestelformulier kunt u onmiddellijk uw bestelling plaatsen!

Download de geschenkenbrochure door op onderstaande afbeelding te klikken.

Wist u dat ons bier Tripel LeFort op de 2 belangrijkste internationale bierwedstrijden verkozen werd tot Beste Tripel Ter Wereld?

Ook voor dit bier werd -naast de klassieker met 4 flesjes 33cl en het kenmerkende glas- een compleet nieuwe koker met 75cl fles ontwikkeld! 

Wilt u ons gamma geschenkverpakkingen en de bijhorende kostprijzen ontdekken? Vraag uw corporate login aan bij Brouwerij Omer Vander Ghinste door een mailtje te sturen naar marketing@omer.be.

Let wel: deze service is enkel toegankelijk voor bedrijven, niet voor particulieren. Als particulier terecht kunt u wel terecht in een van de verkooppunten die onze bieren verkoopt.