Nieuws

Bedank uw medewerker

04/05/2020

Het zijn uitdagende tijden voor uw bedrijf en uw medewerkers. Deze crisis treft ons allen harder dan we verwachtten. Maar net nu zien we hoe inventief en ondernemend onze maatschappij wel is. We merken dat tal van bedrijven heel vlot overschakelden naar een nieuwe flexibele manier van werken.

Misschien vindt u wel dat uw mensen ook eens een cadeau verdienen? Bestel een van de geschenkdozen en bedank uw medewerker voor de flexibiliteit en inzet die hij/zij opoffert om het beste van deze situatie te maken.

Een geschenk geven met een gepersonaliseerde boodschap is echter nog krachtiger. Personaliseer onze Belgian Beer Box of Tripack met een insert met uw logo of tekst, vanaf 100 stuks. Dit kan via onze template of een volledig eigen ontwerp die u ons aanlevert (kost insert per box: €0,60 excl. BTW).

 

U kunt meer info verkrijgen of uw bestelling doorgeven via: marketing@omer.be
Besteld voor 15/05/20 = geleverd voor 06/06/20.

Bestellingen die gebeuren na 16/05 worden op basis van beschikbaarheid uitgeleverd. De levertermijn wordt u dan meegedeeld bij uw bestelling. 

Bij het klinken van glazen bier, komt spontaan het woord ‘gezondheid’ over de lippen. En dat wensen we iedereen van harte toe. We klinken daarom het glas virtueel op jullie.


Gezondheid!
Omer Jean Vander Ghinste