Nieuws

Maatregelen COVID-19

28/03/2020

Door de grote impact van het Coronavirus zijn het, zeker voor de horeca-ondernemers, moeilijke en onzekere tijden. Ook voor onze brouwerij is dit een van de grootse crisissen uit haar geschiedenis. Wij willen echter samen met onze klanten de krachten bundelen om deze moeilijke periode door te komen.

Als brouwerij hebben wij enkele maatregelen genomen om onze horeca-uitbaters te ondersteunen:

  • Huurgelden van de maand april worden kwijtgescholden aan alle zelfstandige horeca-ondernemers die een pand huren van de Brouwerij Omer Vander Ghinste en die volledig moeten sluiten ten gevolge van de beslissing van de overheid.
  • Kwaliteit wordt hoog in het vaandel gedragen bij Brouwerij Omer Vander Ghinste. Daarom worden bij de heropstart alle leidingen van de tapinstallaties gratis gereinigd.
  • Wij houden eraan om vers bier aan de consument te serveren. Daarom worden alle bieren van Brouwerij Omer Vander Ghinste waarvan de houdbaarheidsdatum door de sluiting overschreden is, gratis vervangen.
  • Daarnaast bekijken wij graag samen onze horecaklanten welke acties we kunnen ondernemen om hen te begeleiden bij een vlotte heropstart.

Hebt u hier vragen over, kan u steeds met uw vertegenwoordiger contact opnemen. Zij staan graag voor u klaar.

Ondertussen roepen we iedereen ook op om zich aan de maatregelen van onze overheid te houden. Hoe eerder deze situatie onder controle is, hoe vlugger we samen terug kunnen genieten van een heerlijk glas bier!

#blijfinuwkot #staysafekeephealthy

 

Wie meer informatie wenst omtrent dit bericht of de maatregelen, kan contact opnemen met de brouwerij op 056 23 51 71 of via marketing@omer.be.